Cycleliga
SalesLiga grijs logo

Follow us!

bike industry community

Bij CycleLiga zijn we trots op onze sterke en groeiende community binnen de fietsenbranche. Bij ons komt passie voor fietsen en een bruisend netwerk samen. Onze community bestaat uit fietsliefhebbers, bedrijven en talenten die samen de fietsenbranche op een leuke en innovatieve manier naar nieuwe hoogtes tillen. Dankzij onze uitgebreide talentpool en nauwe samenwerkingen bieden wij een uniek ecosysteem dat bedrijven en professionals verbindt om innovatie en groei te stimuleren.

Kennismaken?
wij bellen dezelfde
dag terug!

Cycleliga
SalesLiga goud icoon

Onze partners

We werken nauw samen met toonaangevende bedrijven in de fietsenbranche, variërend van lokale fietsenzaken tot internationale fietsmerken, leveranciers van onderdelen maar ook de grootste high-end fietsleveranciers, software bedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de meest recente trends en ontwikkelingen in de sector te volgen en onze klanten de beste oplossingen en kansen te bieden.

De fietsenbranche is een spannende, snel veranderende wereld waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Bij CycleLiga zitten we op de eerste rij om deze evolutie mee te maken. We zetten ons in om een actieve rol te spelen in deze evolutie en werken samen met onze partners om de nieuwste technologieën, producten en diensten op de markt te brengen.

Onze specialisten

Bij CycleLiga beschikken we over een uitgebreide talentpool van professionals die werkzaam zijn op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen de fietsenbranche. Dit stelt ons in staat om snel de juiste kandidaten te vinden en te matchen met onze klanten. Onze talentpool bestaat uit experts in verkoop, marketing, techniek, productontwikkeling, management en niet te vergeten; gepassioneerde fietstechnicussen.

Wil jij ook deel uitmaken van onze Bike Industry Community? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en talenten om ons netwerk te versterken en samen te werken aan het creëren van een duurzame en succesvolle fietsenbranche.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je kunt profiteren van de kracht van onze Bike Industry Community!

SalesLiga

“Even voorstellen; Wij zijn the Liga Group. Wij spelen Champions League in de wereld van het overtuigen!”

Opgericht in 2020 door Dennis Heering – voorheen commercieel eindverantwoordelijk bij een grote internationale retail organisatie in de fietsindustrie.

Tijdens de reis waarin dit bedrijf groeide van 1 verkooplocatie naar meer dan 60 fysieke verkooplocaties verspreidt over Europa kreeg hij te maken met allerlei uitdagingen. Partners die écht Champions League willen spelen waren overduidelijk niet aanwezig in een landschap vol consultancy/recruitment bedrijven. Het probleem? Full Service Providers, zoals wij onszelf omschrijven, waren of zijn niet beschikbaar.

Overduidelijk en pijnlijk genoeg was zichtbaar dat alle recruitment-, headhunter-, en consultancybureaus van deze wereld maar één element van de brede business discipline te bieden hebben. Precies daar zagen wij met The Liga Group kansen. Kansen om ons te onderscheiden en bedrijven full service te ondersteunen en te begeleiden met de bouw aan hun organisatie! Bij The Liga Group bieden wij daarom een breed pakket aan innovatieve producten/diensten welke jou als opdrachtgever van alle gemakken voorzien. Volledig van A tot Z ontzorgd worden zoals wij dat noemen.

Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons dan snel!

Onze partners

0
Partners
0 +
Bike professionals
Cycleliga - Bike Totaal Landewe
SalesLiga Get Bike Service
Cycleliga - Ten Tusscher
SalesLiga Stella
Cycleliga - La Souris
Cycleliga - Hesling Bike Parts
Cycleliga - Sensa
5 - sterren

5 – sterren voor SalesLiga!

Raymond Raats - 
Kandidaat
Direct enthousiast door de fijne, positieve energie

Dennis heeft mij benaderd voor een super leuke nieuwe uitdaging. Vanwege zijn fijne positieve energie en de manier waarop hij de deze job heeft aangeboden, was ik direct enthousiast.
Bedankt Dennis ????????

Claudia Pit - 
Kandidaat
Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, top jongens!

Joost Noordink - 
Kandidaat
Enorm flexibel en leveren zeer snel fijne collega's

Hele goede ervaringen met SalesLiga. Zijn enorm flexibel wanneer de zoekvraag plots wijzigt. Hebben in korte tijd veel fijne collega’s kunnen toevoegen aan ons team door hen.

Daan van Renselaar - 
Stella
Echt een aanrader!

SalesLiga heeft onwijs goed gekeken naar mijn wensen voor een passende baan! Nog steeds met veel plezier aan het werk daar! Echt een aanrader!

Tim Magielse - 
Kandidaat
Aardig personeel

Leuk bedrijf aardig personeel

Henock Paans - 
Kandidaat
Top bedrijf!

Top bedrijf

Sunny David Fokkema - 
Kandidaat
Iedereen aan te raden!

Heel professioneel, erg tevreden over het werk en aan iedereen aan te raden!

Noam Knuijt - 
Kandidaat
SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Zeer deskundig bedrijf, SalesLiga heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een passende baan! Tot op heden werk ik hier met veel plezier. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goede loopbaan carrière. SalesLiga kan je goed op de markt zetten!

Jesse Teggeler - 
Kandidaat
Dank voor al jullie werk en inzet

Dat is nog eens inzetten voor je mensen/klanten. Heel fijn! Echt heel erg tevreden en blij wordt ik van hun! Dank voor al jullie werk en inzet ????

Desiree van den Berg - 
Kandidaat
De perfecte match!!

Ik ben zeer positief gestemd over de ervaring bij SalesLiga! Goede persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader voor een goed gesprek! Deze ervaring is echt de moeite waard! Ik had dit in ieder geval nooit willen missen! De perfecte match!!

Nathasja Heijting - 
Kandidaat
Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan

Goede begeleiding in de zoektocht naar mijn nieuwe baan. Door de vele contacten van SalesLiga ben ik gelijk weer aan het werk gekomen.

Stefan Jansen - 
Kandidaat

Kennismaken? wij bellen dezelfde dag terug!